Nieuwsbrief Alle Leden Badminton Business Netwerk

Nieuwsbrief - terugblik NK en programma 2017

Beste leden,

Afgelopen weekend was het dan zover: de Carlton NK 2017! Een toernooi waar we als BBN leden bij elkaar komen en kunnen genieten van de Nederlandse top.

Het was een goed weekend, met op zaterdag en zondag programma voor BBN. We hebben nieuwe mensen mogen ontmoeten en met oude bekenden bijgepraat. Ook was er een verrassende winst in het herenenkelspel; Mark Caljouw mag zich, na een tweesetter tegen Nick Fransman, Nederlands Kampioen noemen.

Op zaterdag hebben wij genoten van een buffet in de Skybox. Naast onze BBN leden, was ook Badminton Nederland bestuursvoorzitter Clemens Wortel aanwezig, net als Tweede Kamerlid Rudmer Heerema (VVD), beheerder van de portefeuille Sport. Via een motie wil hij jaarlijks 10 miljoen euro vrijmaken voor de topsport en een eenmalige bijdrage van 3,1 miljoen euro voor de sportbonden.

Verder is door onze voorzitter Rob Taconis het BBN programma voor 2017 bekendgemaakt:

Finale Play Offs
Op 11 maart vindt de Play Offs Finale plaats in de Maaspoort. De plek waar de twee beste Eredivisie teams strijden om het landskampioenschap. BBN is door Clemens Wortel uitgenodigd om dit spektakel bij te wonen. Meer informatie volgt z.s.m.

Bezoek YONEX centrum en Antwerpen
In juni bezoeken wij het nieuwe YONEX centrum van Distrisport in Aartselaar, België. Hermans Moens zal ons hier ontvangen en rondleiden en aansluitend brengen wij een bezoek aan Antwerpen. De definitieve datum wordt spoedig vastgesteld en het volledige programma zal t.z.t. bekend worden gemaakt.

Dutch Open
Van 10-15 oktober is de Dutch Open in het Topsportcentrum Almere. Dit is naast de NK een vast moment om elkaar te ontmoeten. Ook hier zullen de VIP-faciliteiten niet ontbreken.

DUBAI
Als laatste staat het in de planning om in december de DUBAI World Superseries Finals te bezoeken. Wij hopen hier met een gezellige groep naartoe te kunnen gaan, wel op eigen kosten. Bestuurslid Alex is druk bezig om alles voor deze trip uit te zoeken en zal ons spoedig informeren. Ons BBN lid Jaap van de Kolk, van VandeKolk Hypotheken en Verzekeringen, heeft al aangegeven maar liefst € 1.000 extra te sponseren! Wij zijn Jaap zeer dankbaar voor dit gulle gebaar!

Verder zijn de nieuwe bestuursleden voorgesteld. Dit zijn Phyllis en Vincent Hagenstein en Alex van de Kolk. Elisa Monasso-Bakker is sinds januari aangesteld om het bestuur waar nodig te ondersteunen.

Heb je een vraag of opmerking, neem dan gerust contact op!

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van BBN

Elisa Monasso-Bakker

« Terug