Nieuwsbrief Alle Leden Badminton Business Netwerk

Uitnodiging voor de Carlton NK Badminton 2017

Logo BBN

Beste Badmintonvrienden,

Van vrijdag 3 februari t/m zondag 5 februari vindt in Almere de Carlton Nederlands Kampioenschappen Badminton 2017 plaats. Een prima gelegenheid om bekende en nieuwe leden van ons gezellige netwerk te ontmoeten en te genieten van topbadminton.
 
U wordt van harte uitgenodigd om dit evenement te bezoeken. Op zowel zaterdag als zondag is een VIP terras o.a. voor onze leden aanwezig
 
Het programma is als volgt:
 
Vrijdag 3 februari 2017
Van 10:00 tot 21:30 uur kwalificatietoernooi
 
Zaterdag 4 februari 2017
Van 10:00 tot 21:30 uur eerste ronde + kwartfinales

Rond 18:00 uur zal voor leden van BBN een buffet worden geserveerd in de vip room (2e etage). Tevens kunt u kennismaken met nieuwe bestuursleden van BBN en worden onze plannen voor 2017 verder bekendgemaakt.
 
Zondag 5 februari 2017
Van 10:00 tot 17:00 uur halve finales + finales

Rond 11:00 uur zal voor leden van BBN en particulieren/bedrijven met interesse in een lidmaatschap van BBN een brunch worden geserveerd in de vip room. Dus mochten er serieuze geïnteresseerden zijn in uw kennissen-/zakelijke kring, neem hen vooral mee! Vooraf aanmelden is ook voor potentieel leden noodzakelijk.
 
Het is noodzakelijk om vooraf tijdig inzicht te hebben in het aantal personen dat we kunnen verwachten. Daarom verzoeken wij u uw aanwezigheid uiterlijk 25 januari a.s. te melden als u van deze uitnodiging gebruik wilt maken. (lid en mogelijk een introducé)
 
Aanmelden kan ook direct via deze link: Aanmelden Carlton NK 2017
 
Via deze link kunt u zien welke spelers zich hebben ingeschreven voor de Carlton NK 2017. Ook wordt hier t.z.t. het wedstrijdschema bekendgemaakt.
 
Tot ziens tijdens de NK in Almere!
 
Met sportieve groet,
 
Rob Taconis
Voorzitter Badminton Business Netwerk

« Terug