Nieuwsbrief Alle Leden Badminton Business Netwerk

Carlton sponsor NBB Cup

Logo BBN

Badmintonvrienden,

Hieronder het persbericht dat vandaag is uitgegaan omtrent de sponsoring door ons mede-lid Carlton van de NBB Cup. Beide partijen gefeliciteerd met de overeenkomst!

Er zijn nog heel veel mogelijkheden tot sponsoring in de Nederlandse Badmintonsport, en zoals u weet moedigen wij als BBN dat van harte aan, en willen waar nodig graag een helpende hand bieden.

Heeft u ook een persbericht over sponsoring van (badminton)sport door uw bedrijf, dan plaatsen wij dat graag op de homepage van de BBN Website - net als dit bericht.

Met sportieve groet,

Joost van Klink
Voorzitter@b-b-n.nl
www.b-b-n.nl

 

'Carlton sponsor NBB Cup

De NBB Cup, het bekertoernooi van de Nederlandse Badminton Bond, wordt in 2009 gespeeld onder de naam Carlton GT Cup 2009. De NBB en Carlton sloten een sponsor­overeenkomst voor meerdere jaren. Carlton GT is de hoogwaardige shuttlelijn die Carlton ‘in de markt’ heeft staan. Met de koppeling van haar product aan het bekertoernooi verwacht Carlton de naamsbekendheid ervan te vergroten.

Het bekertoernooi van de NBB staat open voor alle clubs in de bondscompetitie van de NBB. De voorronden van de Carlton GT Cup 2009 worden gespeeld in de periode februari tot en met april 2009. Het finaletoernooi vindt plaats in het weekend van 2 en 3 mei in Barendrecht. Voor het finale­weekend plaatsen zich zestien clubs. Regerend bekerhouder is Amersfoort dat in mei van dit jaar in de finale het Haarlemse Duinwijck versloeg.

Peter Blommaert, B2B Manager/productmanager indoor van Carlton in de Benelux: ‘Momenteel worden onze veren Carlton GT shuttles onder meer door drie van de acht teams in de eredivisie badminton gebruikt. De titelsponsoring van de Carlton GT Cup 2009 past precies in onze doelstelling om nog meer naamsbekendheid te geven aan deze kwalitatief hoogwaardige veren shuttles’.
 
Carlton is al meer dan vijftig jaar één van de topmerken in de wereldwijde badmintonmarkt en heeft een rijke historie. Carlton beschikt over een volledig pakket aan rackets, shuttles, tassen, kleding, snaren en grips en is een full service supplier te noemen. Het merk staat bekend om zijn technische ontwikkelingen en innovatieve systemen.'

Carlton Logo

« Terug