Nieuwsbrief Alle Leden Badminton Business Netwerk

Wint uw team de BBN Bokaal op 31 januari 2009?

Logo BBN
Het Badminton Business Netwerk organiseert het officieuze
 
Nederlands Kampioenschap voor Sponsorteams 2009
‘de BBN Bokaal’
 
Topsportcentrum Almere, zaterdag 31 januari 2009 van 12:00-18:00
in de coulissen van het NK Badminton
 
Het bestuur van de BBN nodigt haar bedrijfs- en privéleden en andere geïnteresseerden uit een team van minimaal vier personen (2 dames en 2 heren) te formeren, te managen en te sponsoren. Dit team zal via een poulesysteem, met wedstrijden die een vaste tijd duren (2 dubbels en een mix), strijden om de titel ‘Nederlands Kampioen Sponsorteams 2009’, zowel op bondsniveau als districtsniveau, en de daarbij horende BBN Bokaal.
 
De winnende teammanager zal de prestigieuze titel ‘badmintonsponsorteammanager van het jaar’ veroveren. Wees er snel bij … want de eerste toppers zijn inmiddels al door insiders benaderd in hun team te komen spelen. Aanmelden kan tot 16 januari 2009.

Het team dient een pakkende naam te hebben, en op de badmintonbaan via identieke shirts als team herkenbaar te zijn. Geschatte waarde prijzen ruim € 1049,75 (waaronder de BBN Bokaal en twee gratis bedrijfslidmaatschappen voor een nieuw lid BBN).
 
Het toernooi op zaterdag 31 januari 2009 kent de volgende planning:
Vanaf 12:00 uur wordt u door het BBN ontvangen met koffie en spekkoek. Na een gezamen-lijke warming up zullen de eerste partijen rond 13:00 aanvangen. Wij hopen het toernooi rond 16:00 af te ronden. Na een prijsuitreiking, borrel en Aziatisch buffet trachten wij rond 18:00 klaar te zijn, om gezamenlijk te genieten van de halve finales van het NK Badminton, dat in dat weekend in Almere wordt gespeeld.
 
Wij hopen op een gezellig toernooi. Deelname aan het toernooi is gratis. Sponsoring (in natura of geld) van harte welkom. Aanmelden kan via
Aanmelden voor het NK Sponsorteams
op onze website (www.b-b-n.nl).
 
Zegt en mailt het voort.... klik hier voor de flyer.

 

Met sportieve groet,

Joost  van Klink

« Terug