Nieuwsbrief Alle Leden Badminton Business Netwerk

Terugblik op het Dutch Open / DVD / Dragons Borrel

Logo BBN
 

Beste Badmintonvrienden,
 

Een gezellig etentje op de Pasar MalamWe hebben een fantastisch Dutch Open achter de rug. Heel veel van onze leden zijn geweest en er waren ook veel nieuwe gezichten, waarvan een aantal nu lid zijn geworden. Onze Viplounge en Viptribune vielen in goede aarde (vooral de spekkoek). Verder hebben we gezellig gegeten op vrijdag, en hadden we zaterdag een leuke clinic met Lotte Jonathans en Jelle Maas, een kookdemonstratie, lunch, een fantastisch buffet met oud-internationals. Ook de Pasar Malam was een hit. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de nieuwe zakelijke contacten en al die mooie wedstrijden die we hebben gezien. Ik kijk nu al weer uit naar ons volgende evenement! Klik hier voor een fotoimpressie.

Dutch Open
 

De groep die de Clinic met Lotte en Jelle meemaakteDVD Dutch Open
U kunt via deze link een DVD van de finales van de Yonex Dutch Open 2008 bestellen, welke geproduceerd werd door Sport Unlimited. Op de combi DVD staan alle 5 de finales met Engels commentaar van niemand minder dat Gillian Clark. De kosten van de DVD bedraagt  €  21,50 incl. verzendkosten voor Nederland en €  26,50 incl. verzendkosten voor rest van Europa.

 

Borrel Dragons Business Club - 30 oktober Utrecht
We hebben orienterende contacten met de Dragons Businessclub van Chinese ondernemers in Nederland. Op donderdag 30 oktober 2008 (aanstaande donderdag) organiseren zij een netwerkborrel van 17:45 tot 20.30 uur
in Café Lust, Nobelstraat 10, 3512 EN Utrecht. Om deze avond nog interactiever te maken, organiseren de Dragons tijdens de borrel een netwerkcafé. Dit is een soort 'netwerkspel'. Wat dat precies inhoudt blijft nog een verrassing, maar het is zeker de moeite waard. Heeft u interesse? U kunt zich aanmelden via http://registration.dragonbusinessclub.nl  Bij binnenkomst krijgt iedereen een welkomstdrankje. Geïnteresseerden en introducés betalen hun eigen drankjes.

Joost van Klink
Voorzitter

« Terug