Nieuwsbrief Alle Leden Badminton Business Netwerk

Bedankt voor jullie bezoek aan de Dutch Open!

Logo BBN

Beste Badmintonvrienden,

We hebben een fantastisch Dutch Open achter de rug. Heel veel van jullie zijn geweest en er waren ook veel nieuwe gezichten. Zoals altijd weer blijkt, levert het van nabij meemaken van badmintonfinales met andere enthousiaste badmintonfans een onvergetelijke ervaring op. Ik ben blij dat een aantal van onze genodigden al meteen tijdens de Dutch Open lid zijn geworden. Daarover later meer.

Wellicht is het handig de voordelen van het lidmaatschap van het BBN nog eens op een rijtje te zetten, zoals ik zaterdag in mijn korte toespraakje al gedaan heb: 

 1. Deel uitmaken van een gezellig netwerk van mensen die privé of zakelijk bij badminton betrokken zijn.
 2. Eenvoudig contacten leggen in alle geledingen van de badmintonwereld.
 3. Zakelijke kansen: denk aan publiciteit, sponsoring, bordreclame, clinics, seminars of bedrijfsuitjes.
 4. Gratis toegang tot de volgende badminton-evenementen, met de mogelijkheid de wedstrijden van nabij te kunnen volgen, en ook eigen vrienden of zakenrelaties te introduceren:
  1. Dutch Open (met VIP faciliteiten), oktober
  2. Nederlands Kampioenschap (met VIP faciliteiten), februari
  3. Playoffs Eredivisie, februari
  4. Dutch Junior International, maart
  5. Dutch International Championships, april
  6. Beker finale (AA Drink Cup), mei
  7. Internationale Badminton Evenementen indien die in Nederland georganiseerd worden (met VIP faciliteiten), zoals: Sudirman Cup, Thomas & Uber Cup, EK landenteams, European Badminton Masters Finals (juni 2009, juni 2010), etc.
 1. Gratis abonnement op het tijdschrift BadmintonInfo
 2. Deelnemen aan gezellige activiteiten van ons netwerk, al dan niet gekoppeld aan badmintonwedstrijden.
  Zo was er deze Dutch Open als VIP faciliteit het gebruik van de Viplounge, de Viptribune (inclusief spekkoek en drankjes), een gezellig etentje op de Pasar Malam op vrijdag, een clinic met Lotte Jonathans, een kookdemonstratie, een lunch, een fantastisch buffet met oud-internationals en genodigden van de Badminton Bond en natuurlijk vrij toegang tot de Pasar Malam.
  Verder trachten we jaarlijks een uitstapje (zoals dit jaar naar Mechelen), een bedrijfsbezoek, een feestavond en wellicht een BBN badmintontoernooi te organiseren. Als je zelf goede ideeën hebt hiervoor, graag, wij hebben een open oor voor inbreng van onze leden.
 3. Banners en bedrijfsprofiel of individueel profiel (alleen voor leden toegankelijk) op onze overzichtelijke en goed bezochte website www.b-b-n.nl
 4. Netwerken via de Badminton Business Netwerk LinkedIn groep.
 5. Deelnemen aan (sport)evenementen die door Flevoland Sportief en/of in het Topsportcentrum Almere worden georganiseerd (meestal dient hiervoor wel extra betaald te worden).
 6. Je wordt actief op de hoogte gehouden van onze evenementen, projecten en relevant nieuws uit de badmintonwereld via onze website en e-mail nieuwsbrieven.
Met je lidmaatschap ondersteun je de badmintonsport
 
We maken natuurlijk (zo min mogelijk) kosten voor het organiseren van onze activiteiten, Het grootste deel van onze inkomsten gaat weer terug naar de badmintonsport. In ons 15-jarig bestaan hebben wij daardoor kunnen bijdragen aan de ondersteuning van menig badmintonevenement en -project. In 2008 richten wij ons in het bijzonder op het ondersteunen van jeugdbadminton, en trachten elke maand een project te ondersteunen.
 
Zoals je weet is het basislidmaatschap voor privé-personen € 250 per jaar, en voor bedrijven € 500 per jaar.
 
Wil je mogelijk geintresseerden voor ons netwerk aanmelden dan kan dat via dit formulier.
 
Met sportieve groet,

Joost van Klink
voorzitter@b-b-n.nl

« Terug