Nieuwsbrief Alle Leden Badminton Business Netwerk

Uitnodiging voor een wervelend Dutch Open!

Logo BBN web klein

Beste Badmintonvrienden,

Medio oktober vindt een van onze belangrijkste evenementen plaats: de Dutch Open. Een prima gelegenheid om bekende, nieuwe én mogelijke leden van ons gezellige netwerk te ontmoeten en te genieten van topsport met internationale allure.
 
Wij hebben een fantastisch programma voor u samengesteld:
 
Vrijdag 17 oktober bent u vanaf 12:00 van harte welkom in de BBN Vip-lounge, waar u Balinees ontvangen wordt met koffie en spekkoek. Om 13:00 beginnen de kwartfinales van de Dutch Open die u vanaf het Vip-terras vlak bij de baan, of vanuit de Vip-lounge boven in de hal, onder het genot van een drankje, kunt volgen.
 
Vanaf 16:00 is de BBN gastheer voor een gezellige Badminton & Business Borrel met ondernemers uit de regio Almere. Tijd om te netwerken, informatie over de laatste zakelijke ontwikkelingen uit te wisselen of gewoon gezellig over het leven naast de badmintonbaan te praten. We hopen op een hoge opkomst en natuurlijk dat u een beetje wervend optreedt…..
Ook kunt u de Pasar Malam bezoeken, die om 19:00 officieel wordt geopend. Ondertussen wordt er tot omstreeks 22:00 gebadmintond.
 
Op zaterdag 18 oktober hopen we dat u er vanaf 10:30 bij kunt zijn. Dan kunt u in onze Vip-lounge alvast kennis maken met Lotte Jonathans, vele malen Nederlands kampioene Badminton. Om 11:00 kunt u zelf actief aan de slag op de wedstrijdbanen van de Dutch Open, waar Lotte u via een Clinic inwijdt in de fijne kneepjes van de badmintonsport. Wordt u meer enthousiast van het kijken naar Lotte en uw sportende vrienden, dan kunt u de Clinic vanaf ons Vip-terras in de zaal volgen.
 
Na een korte pauze starten wij om 12:30 met een spectaculair en interactief Balinees kookfeest op de Pasar Malam, met koken èn proeven met patron Henri en zijn Balinese kok Eco. Aansluitend op het kookfeest wordt u om 13:00 een Aziatische lunch aangeboden.
 
Vanaf 14.00 kunt u genieten van de halve finales van het Dutch Open Badminton, vanaf het Vip-terras vlak bij de baan, of vanuit de Vip-lounge boven in de hal, onder het genot van een drankje. Ondertussen loopt ook de Pasar Malam door.
 
Rond 18:00 staat een heerlijk buffet voor u klaar, waarvan wij gezellig zullen gaan genieten. Daarna weer terug naar het Vip-terras of de Vip-lounge omdat er tot 22:00 om de finaleplaatsen van het Dutch Open wordt gespeeld.
 
Wij hebben voor zaterdag een aantal introducés van binnen en buiten de badmintonwereld uitgenodigd, die mogelijk geïnteresseerd zijn om zich bij ons aan te sluiten. Daarover volgt voor de Dutch Open meer informatie.
 
Wij vragen u vriendelijk zich voor de op zaterdag geplande evenementen aan te melden via onze website www.badmintonbusinessnetwerk.nl, zodat wij goed kunnen plannen. Op onze homepage klikt u op ‘Aanmelden VIP Dutch Open’ (kan niet missen) waarna u zich kunt aanmelden voor een of meer van bovenstaande evenementen. Niet te lang wachten svp.
 
Zondag 19 oktober bent u vanaf 11:00 van harte welkom in de BBN Vip-lounge, waar u weer Balinees ontvangen wordt met koffie en spekkoek. Om 12:00 beginnen dan de finales van de Dutch Open die u vanaf het Vip-terras vlak bij de baan, of vanuit de Vip-lounge boven in de hal, onder het genot van een drankje, kunt volgen.
Ook kunt u de Pasar Malam bezoeken. Er wordt tot omstreeks 17:00 gebadmintond.
 
Ook zondag hebben wij een aantal introducés van binnen en buiten de badmintonwereld uitgenodigd, die mogelijk geïnteresseerd zijn om zich bij ons aan te sluiten. Ik zou het geweldig vinden als ook u mensen voor ons netwerk introduceert. Geef mij hun namen en e-mail adressen door, dan wordt verder alles geregeld.
 
Tot ziens tijdens de Dutch Open in Almere! Heeft u nog vragen, dan kunt u me bereiken op 06-5123 9590 of via voorzitter@b-b-n.nl
Joost van Klink 
Met sportieve groet,
 
Joost van Klink
Voorzitter Badminton Business Netwerk

« Terug