Nieuwsbrief Alle Leden Badminton Business Netwerk

BBN ondersteunt Badminton Academie Amersfoort / Netwerken via LinkedIn

Logo BBN

Beste badmintonvrienden,

De spelers van de Badminton Academie Amersfoort

BBN ondersteunt Badminton Academie Amersfoort

Het Badminton Business Netwerk (BBN), een vereniging van tientallen bedrijven en particulieren die de badmintonsport een warm hart toedragen en financieel ondersteunen, heeft besloten de Badminton Academie Amersfoort financieel te ondersteunen als één van de sponsors.

Commentaar Joost van Klink, voorzitter van het BBN (www.b-b-n.nl):
Ons doel is het stimuleren van de badmintonsport. In 2008 willen we ons in onze ondersteuning vooral richten op jeugdbadminton. Wij van het BBN willen diegenen die zich bezig houden met de bevordering van jeugdbadminton stimuleren om onderling informatie en ‘best practices’ uit te wisselen en spelen daarin, indien gewenst, graag een bemiddelende rol.

BC Amersfoort is al jaren een toonaangevende badmintonclub in Nederland. Daardoor is Amersfoort een van de regio’s in Nederland waar badminton sterk leeft en van waaruit nieuwe impulsen aan onze sport worden gegeven. De club verzorgt de trainingen van de Badminton Academie Amersfoort, waarin de talenten uit die regio, volgens het onlangs ingevoerde NBB model, worden klaargestoomd voor de nationale selecties, onder begeleiding van een ervaren en professionele trainersstaf. De inbreng van ervaring door spelers uit het eredivisie-team van BC Amersfoort geeft een extra dimensie aan deze Academie. 

Commentaar Wim Top, manager Badminton Academie Amersfoort:
Door het vervallen van de financiële bijdragen van de NBB, zijn alle Badminton Academies in Nederland aangewezen op subsidies, ouderbijdragen en sponsoring.
De Badminton Academie Amersfoort is de BBN dan ook zeer erkentelijk voor haar financiële bijdrage.
Wij zullen deze bijdrage specifiek besteden aan de begeleiding van onze spelers tijdens de toernooien.

LinkedInNetwerken via LinkedIn

Diegenen die interesse hebben in het netwerken via LinkedIn kunnen zich aanmelden bij de groep Badminton Business Netwerk, die via deze link te bereiken is: http://www.linkedin.com/e/gis/795497 

Dutch Open - wees welkom en werf leden!

Op 15, 16, 17, 18 en 19 oktober 2008 vindt in Almere weer het Dutch Open plaats. Voor ons een van de belangrijkste bijeenkomsten van het jaar. Wij zijn bezig met een aardig programma en ik hoop u daar op vrijdag, zaterdag of zondag te ontmoeten.
 
Daarnaast hoop ik er nogmaals op dat u van de gelegenheid gebruik maakt om (mogelijke) nieuwe leden te introduceren. Geef mij hun namen door en er liggen vrijkaarten voor hen klaar. Mocht u behoefte hebben aan een concept uitnodiging, dan kunt u die via deze link bereiken.
 
Met sportieve groet,
 
Joost van Klink

« Terug