Nieuwsbrief Alle Leden Badminton Business Netwerk

Uitnodiging dagje Mechelen 7 sept i.v.m. 15 jarig bestaan Badminton Business Netwerk!

MechelenBeste Badmintonvrienden,

Wij zijn verheugd u te kunnen uitnodigen voor een gezellige en feestelijke sport- en cultuurreis naar Mechelen en de Belgische Internationale Badminton Kampioenschappen.
Deze happening zal plaatsvinden op zondag 7 september 2008 en wordt georganiseerd vanwege het 15 jarig bestaan van het Badminton Business Netwerk (BBN).
 
Door medewerking van BBN lid Herman Moens van Distrisport en met ondersteuning van de NBB, denken wij voor u een interessant programma te hebben samengesteld.
In grote lijnen ziet dat er als volgt uit:Sportimonium
 
Vertrek met de bus uit Amersfoort via Nieuwegein en Den Bosch naar het Sportimonium in Mechelen. In de bus zal een ontbijt geserveerd worden.
Na de ontvangst met koffie zullen wij het Sportimonium bezoeken.
 
Vervolgens zal Herman Moens een presentatie houden, waarna wij vertrekken naar de sporthal voor het bekijken van een aantal finales van de Belgische Internationale Kampioenschappen.
 
Hierna zullen wij met een gids het mooie historische Mechelen bezoeken om uiteindelijk in een bierbrouwerij te eindigen. Naast het bierproeven zal hier ook een diner worden aangeboden.
 
Meer details zullen later meegedeeld worden. Het vertrek zal om ongeveer 8 uur ’s ochtends zijn en de verwachte terugkomst op plaats van vertrek tussen 22 en 23 uur.
 
De dag wordt u en uw introducé gratis aangeboden, met uitzondering van extra drankjes.
 
Wij verzoeken u vriendelijk ons binnenkort via josesveld@hetnet.nl of 010-4149196 mee te delen of u meegaat, wie uw eventuele introducé is en welke opstapplaats (Amersfoort, Nieuwegein of Den Bosch) uw voorkeur heeft.
Let op: de deelname is gelimiteerd, dus geef u snel op!
 
Wij van het BBN bestuur zijn er van overtuigd dat het een feestelijke dag wordt die het nieuwe elan binnen het BBN onderstreept en een mooi begin van een goed badmintonseizoen inluidt.
 
Met sportieve groet
Jos Esveld                   
Projectmanager namens het BBN-bestuur
www.b-b-n.nl
 Belgian International 2008

« Terug