Nieuwsbrief Alle Leden Badminton Business Netwerk

Het Badminton Business Netwerk presenteert hernieuwd elan….

080503 Presentatie Plannen BBN aan de ledenOp 3 mei 2008 heeft de nieuwe voorzitter van het Badminton Business Netwerk (BBN), Joost van Klink, in de Duinwijckhal in Haarlem via een gloedvolle presentatie de plannen voor de komende jaren bekend gemaakt.
 
Dat het niet alleen om woorden gaat, maar ook om daden, blijkt uit het aantal nieuwe vrienden dat zich de laatste weken bij het Badminton Business Netwerk heeft aangemeld.
 
Die groei past uitstekend in de nieuwe plannen. Via groei van het aantal vrienden en de op te richten Business Club kan de BBN haar doel, het stimuleren van de badmintonsport én het bieden van een interessant zakelijk netwerk, beter bereiken.
 
Ook aansluiting bij andere netwerken, waaronder Flevoland Sportief (vanwege de verbinding met Almere waar de komende jaren veel topbadminton-evenementen plaatsvinden) en het Sponsorhuis (een netwerk waar bedrijven die actief zijn op het gebied van sportsponsoring elkaar ontmoeten) zal hieraan gaan bijdragen.
 
Het BBN is zo’n vijftien jaar geleden is begonnen als een vriendenclub. Dat karakter zal door de nieuwe plannen zeker niet verdwijnen. De  is voor vrienden van het BBN beschikbaar op de website www.b-b-n.nl en overige geïnteresseerden kunnen een kopie aanvragen via voorzitter@b-b-n.nl.
 
Voor het downloaden van de presentatie dient u te zijn ingelogd. Bent u de inlogcode kwijt, vraag deze dan aan opnieuw aan door hier te klikken.

« Terug