Nieuwsbrief Alle Leden Badminton Business Netwerk

Badmintoneurs: Golfeurs? - 3 juli 2008

Logo BBN

Geachte leden van het Badminton Business Netwerk, beste sportvrienden,

Golf de RegineeAl jaren spelen Belgische ex-topbadmintonspelers een golftoernooi. Sinds een aantal jaren doen ook een aantal Nederlandse toppers (o.a. Rob en Marjan Ridder) en ex-internationale wedstrijdfunctionarissen mee, om te proberen de Belgen te verslaan, een en ander in een zeer gemoedelijke sfeer. Ook dit jaar worden de leden van het BBN uitgenodigd om aan deze ontmoeting mee te doen. De ontmoeting vindt plaats op Golf de Reginee (Villers la Ville; ten zuiden van Bruxelles) op 3 juli 2008.

Florence Descampe van Golf de RegineeHet zou mooi zijn als meerdere badmintonspelers uit Nederland de degens zouden willen kruisen met onze Belgische golfeurs.
 
De starttijd is om 12.00 uur. De greenfee is € 35 en voor het diner betaalt u € 30. Niet-spelers zijn hierbij ook welkom. Om 19.30 uur vindt de prijsuitreiking plaats. Dit is altijd een heel plezante gebeurtenis. 
 
Wanneer u meer info wilt neem dan contact op met Claudine Germaine (cgermaine@telefonica.net) of met Jos Esveld (josesveld@hetnet.nl).
 
Het organisatiecomité bestaat uit Roger van Meerbeek, Herman Moens en Claudine Germaine.

Met sportieve groet,

Joost van Klink
voorzitter@b-b-n.nl
www.b-b-n.nl

« Terug