Nieuwsbrief Alle Leden Badminton Business Netwerk

Uitnodiging voor het EK voor landenteams 2012

Logo BBN

Beste Badmintonvrienden,

Van dinsdag 14 februari t/m zondag 19 februari vindt in Sporthallen Zuid in Amsterdam het EK voor landenteams plaats. In tegenstelling tot vorig jaar zal de gehele Nederlands top vertegenwoordigd zijn, zodat we weer over een volwaardig dames- en herenteam zullen beschikken. Het is natuurlijk ook de vuurdoop voor onze kersverse Technische Directeur van Badminton Nederland, Eline Coene, als eindverantwoordelijke voor de NL-teams. Wij wensen haar en alle spelers in ieder geval zeer veel succes!
 
Ons programma is als volgt:
 
Vanaf  dinsdag 14 februari t/m donderdag 16 februari bent u van harte welkom vanaf 10.00u om gratis het toernooi te komen bezoeken. Op dinsdag start het NL- herenteam hun eerste poulewedstrijd om 14.00u, de dames starten hun eerste poulewedstrijd op woensdag 15 februari om 14.00u en de heren hebben dan hun 2e poulewedstijd om 19.00u, op donderdag is het andersom en spelen de NL-heren om 14.00u en de NL-dames om 19.00u. In die dagen is er nog geen VIP-terras beschikbaar en kunt de wedstrijden gewoon volgen vanaf de tribune.
 
Op vrijdag 17 februari bent u van harte welkom vanaf 14.00u om naar de kwartfinales van de heren te kijken vanaf het VIP-terras. Om 18.00u organiseren wij een Badminton Business Netwerk Borrel, waar u de laatste sportieve en zakelijke ontwikkelingen kunt bespreken onder het genot van een drankje en een hapje. De kwartfinales van de dames beginnen dan om 19.00u.
 
Zaterdag 18 februari bieden wij u een lunch aan vanaf 13.00u, waarna u naar de kwartfinales van de heren kunt kijken die om 14.00u beginnen. De dames starten de kwartfinales om 18.00u
 
Op zondag 19 februari hadden wij een bezoek gepland aan de 'Kahmann Gallary' vanaf 11.00u, deze photogallary is een van de meest vooraanstaande in Europa en is een initiatief van oud NL badmintonteam speler Roy Kahmann. Helaas werd het tijdschema pas later bekend en bleek dat de kleine finale bij de heren al om 09.30u begint! De finale bij de heren begint al om 10.30u, het wordt dus geen uitslapen op zondag! De dames kunnen het iets rustiger aandoen en beginnen met hun 'kleine' finale om 14.00u waarna de finale van de dames om 15.00u begint.
 
Wij vragen u vriendelijk zich voor de genoemde evenementen aan te melden via onze website www.b-b-n.nl, zodat wij goed kunnen plannen en scherp kunnen inkopen. 
 
Aanmelden kan ook direct via deze link: http://bbn.visualclubweb.nl/form.aspx?id=4365
 
Tot ziens tijdens het EK voor landenteams in Sporthallen Zuid in Amsterdam!
Het adres van de sporthal is:
 
Burgerweeshuispad 54
1076 EP Amsterdam
 
Heeft u nog vragen, dan kunt u mij bereiken op 06 20 49 24 57 of via voorzitter@b-b-n.nl
 
Met sportieve groet,
 
Bas von Barnau Sijthoff
Voorzitter Badminton Business Netwerk

« Terug