Nieuwsbrief Alle Leden Badminton Business Netwerk

Uitnodiging voor het NK Badminton 2012

Logo BBN

Beste Badmintonvrienden,

Van vrijdag 3 februari t/m zondag 5 februari vindt in Almere het Nederlands Kampioenschap Badminton plaats. Een prima gelegenheid om bekende en nieuwe leden van ons gezellige netwerk te ontmoeten en te genieten van topbadminton.
 
Ons programma is als volgt:
 
Vanaf zaterdag 4 februari bent u vanaf 12:00 van harte welkom in de BBN Vip-lounge, waar u ontvangen wordt met koffie en spekkoek. U kunt vanaf dan de kwartfinales van het NK Badminton volgen, vanaf het Vip-terras vlak bij de baan, of vanuit de Vip-lounge.
 
Rond 16:45  is er een borrel en een buffet, waarna wij vanaf 18:00 gezamenlijk kunnen genieten van de halve finales van het NK Badminton.
 
Zondag 5 februari bent u vanaf 11:00 van harte welkom in de BBN Vip-lounge, waar u weer Balinees ontvangen wordt met koffie en spekkoek. Om 12:00 beginnen dan de finales van het NK die u vanaf het Vip-terras vlak bij de baan, of vanuit de Vip-lounge boven in de hal kunt volgen.
 
Wij vragen u vriendelijk zich voor de genoemde evenementen aan te melden via onze website www.b-b-n.nl, zodat wij goed kunnen plannen en scherp kunnen inkopen. 
 
Aanmelden kan ook direct via deze link: http://bbn.visualclubweb.nl/form.aspx?id=4367
 
Tot ziens tijdens het NK in Almere! Heeft u nog vragen, dan kunt u mij bereiken op 06 20 49 24 57 of via voorzitter@b-b-n.nl
 
Met sportieve groet,
 
Bas von Barnau Sijthoff
Voorzitter Badminton Business Netwerk

« Terug