Nieuwsbrief Alle Leden Badminton Business Netwerk

Het Badminton Business Netwerk heeft een nieuwe website!

Logo BBN

Geachte leden van het Badminton Business Netwerk, beste sportvrienden,

Om in de toekomst nog beter met onze leden en sponsors te kunnen communiceren is onze nieuwe website gelanceerd. Hij wordt nog verder uitgebouwd, maar een goed begin is het halve werk. Suggesties zijn van harte welkom!!

In aansluiting op deze e-mail krijgen alle leden een inlogcode toegestuurd, waarmee ze de ledenlijst kunnen benaderen en even kunnen checken of hun gegevens juist zijn. Voor niet-leden is de ledenlijst op de website dus afgeschermd. Laat op voorzitter@b-b-n.nl svp even weten als gegevens onverhoopt niet kloppen.

Onze bedrijfsleden kunnen een banner van hun bedrijf laten meedraaien op de homepage en sponsorpagina van onze site. Stuur hiertoe uw banner aan voorzitter@b-b-n.nl

Verder zijn de mogelijkheden voor het ondersteunen van ons Netwerk uitgebreid, naast het basispakket is er ook brons, zilver en goud. Voor privé-leden een lidmaatschap voor het leven en een 'fondateurschap', waarbij een fonds met een speciaal doel wordt ingesteld. Zie ook onder 'Sponsors & Donateurs' op onze site. Interesse om te 'upgraden'? Laat het me weten.

Tenslotte hebben we de afgelopen weken kunnen genieten van goed georganiseerd Topbadminton op internationaal en nationaal niveau, en kunnen dat ook de komende week weer bij het Dutch Junior International bij Duijnwijk doen. (Zie ook de Kalender op de website.)

Onze sport is zeer aantrekkelijk, ook voor sponsors. We moeten alleen ons enthousiasme goed overbrengen. Met de groei van ons netwerk gaat dat lukken. Kent u mensen in uw omgeving die de badmintonsport een warm hart toedragen en financieel willen ondersteunen? Attendeer ze dan op ons netwerk! Met onze nieuwe site komen we bij de eerste kennismaking in ieder geval goed voor de dag.

Met sportieve groet,

Joost van Klink
voorzitter@b-b-n.nl
www.b-b-n.nl

« Terug