Nieuwsbrief Alle Leden Badminton Business Netwerk

Veel top-badminton dit weekend....

Logo BBN

Beste Badmintonvrienden,

Deze dagen zijn er bij ons in de buurt een aantal badmintonevenementen, die wellicht uw bezoek waard zijn.

Allereerst wordt in Haarlem, bij Duinwijck, de Dutch Junior International gespeeld, met veel internationale toppers in spé. Als lid van het Badminton Business Netwerk bent u daar van harte welkom. Klik hier voor de toernooi-informatie.

Verder worden dit weekend in Amersfoort de Nederlandse Veteranen Kampioenschappen gehouden, met deelnemers die vroeger toppers (in spé) waren. Ook 2 van onze bestuursleden spelen mee. Klik hier voor de toernooi-informatie.

Tenslotte wordt op 170 kilometer van Utrecht, in Mülheim, de German Open gespeeld, met internationale toppers, inclusief Chinese spelers (die zich voorbereiden op de 100e All England volgende week). Klik hier voor de toernooi-informatie.

Van al deze evenementen worden komend weekend de finale gespeeld. Ik hoop dat u kans heeft een van de evenementen te bezoeken.

Een aantal leden van het BBN maakt zich langzaam op om de All England te gaan bezoeken. Er is een speciale website gewijd aan de historie van dit evenement. Klik hier voor die website.

Met sportieve groet,

Joost van Klink
voorzitter@b-b-n.nl

 

« Terug