Nieuwsbrief Alle Leden Badminton Business Netwerk

Heeft u de BBN contributie al betaald?

BBN

Kijkt u even na of u uw contributie al voldaan heeft?

Beste Badmintonvrienden,

Het bestuur van het BBN doet er alles aan om u zoveel mogelijk te bieden voor uw lidmaatschap: topbadminton, gezelligheid, leuke evenementen, VIP behandeling, goede catering en bovendien een extra goed gevoel omdat u ook nog financieel jeugd- en topbadminton ondersteunt.

Het bestuur besteedt daar graag haar energie aan. Echter, wij vinden het zonde om onze energie te steken in het 'najagen'  en 'helpen herinneren' van leden die hun contributie niet op tijd betalen. Daarom doe ik een beroep op onze leden om even na te kijken of zij onze factuur voor 2009 al betaald hebben. Heeft u dat nog niet gedaan, dan verzoek ik u dat bedrag komende week over te maken. Kunt u de factuur niet meer vinden, laat ons dat dan zo snel mogelijk even weten.

Ik schreef al eerder dat het BBN zich tijdens het komende Nederlands Veteranen Kampioenschappen (NVK) in Amersfoort extra wil profileren. Voor de feestavond op 7 maart aanstaande bent u van harte uitgenodigd. U kunt zich aanmelden via dit formulier op onze website of via een e-mail aan mij, waarin u aangeeft met hoeveel personen u wenst te komen.

Met sportieve groet,

Joost van Klink
Voorzitter
voorzitter@b-b-n.nl

« Terug