Nieuwsbrief Alle Leden Badminton Business Netwerk

Uitnodiging voor feestavond tijdens het NVK in Amersfoort - zaterdag 7 maart

BBN

UITNODIGING VOOR HET NVK FEEST OP ZATERDAG 7 MAART 2009

Beste Badmintonvrienden,

Om ons groeiende netwerk verder uit te breiden, wil het BBN zich tijdens het komende Nederlands Veteranen Kampioenschappen (NVK) in Amersfoort extra profileren. Ons netwerk draagt daarom bij aan een presentje voor de deelnemers, en werkt samen met de NVK organisatie aan een feestavond voor zowel de BBN leden als de deelnemers aan het NVK.

Onder andere zal op deze avond na een lopend buffet de band F&F van ons lid Roy van Waardenburg  (www.friendandfriends.nl) optreden. Verder hopen wij live beelden van het All England badminton toernooi te kunnen tonen, als dat technisch mogelijk is.

Het NVK is een heel gezellig toernooi, waar gepassioneerde, jarenlange liefhebbers van de badmintonsport acte de presence geven. Een profiel dat naadloos past op leden van ons netwerk. Dat belooft dus een gezellig feest, waarop wij ook de voordelen van ons netwerk onder de aandacht zullen brengen.

Ik nodig u van harte uit voor dit feest, dat op zaterdag 7 maart in de Juliana van Stolberghal te Amersfoort wordt gehouden. Wij verwachten u uiterlijk 19:00, maar nodigen u graag uit om eerder komen om de sfeer van het NVK mee te maken én te helpen het BBN te promoten. Voor het buffet wordt een bijdrage gevraagd van € 10 per persoon.

Het bestuur hoopt op een grote opkomst. U kunt zich aanmelden via dit formulier op onze website of via een e-mail aan mij, waarin u aangeeft met hoeveel personen u wenst te komen.

Met sportieve groet,

Joost van Klink
Voorzitter
voorzitter@b-b-n.nl

De band F&F

« Terug