Nieuwsbrief Alle Leden Badminton Business Netwerk

Uitnodiging voor het NK Badminton

Logo BBN

Beste Badmintonvrienden,

Eind januari vindt in Almere het Nederlands Kampioenschap Badminton plaats. Een prima gelegenheid om bekende en nieuwe leden van ons gezellige netwerk te ontmoeten en te genieten van topbadminton.
 
Ons programma is als volgt:
 
Op zaterdag 31 januari bent u vanaf 12:00 van harte welkom in de BBN Vip-lounge, waar u ontvangen wordt met koffie en spekkoek. U kunt vanaf dan de kwartfinales van het NK Badminton volgen, vanaf het Vip-terras vlak bij de baan, of vanuit de Vip-lounge. Om 13:00 begint in de sporthal naast de Dutch Open ook het NK voor sponsorteams, waar zich echter nog maar 3 teams voor hebben aangemeld. Wij zouden graag minimaal 8 teams inschrijven, dus wellicht kunt u ook nog een team op de been brengen. Meer informatie op de homepage van onze website.
 
Na de prijsuitreiking van het NK Sponsorteams, rond 16:00, vindt onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering plaats, daar praat het bestuur u bij over de stand van zaken en plannen voor ons netwerk.
 
Daarna volgt rond 16:45 een borrel en een Aziatisch buffet, waarna wij vanaf 18:00 gezamenlijk kunnen genieten van de halve finales van het NK Badminton.
 
Zondag 1 februari bent u vanaf 11:00 van harte welkom in de BBN Vip-lounge, waar u weer Balinees ontvangen wordt met koffie en spekkoek. Om 12:00 beginnen dan de finales van het NK die u vanaf het Vip-terras vlak bij de baan, of vanuit de Vip-lounge boven in de hal kunt volgen.
Aanmelden NK Badminton voor BBN leden 
Wij vragen u vriendelijk zich voor de genoemde evenementen aan te melden via onze website www.b-b-n.nl, zodat wij goed kunnen plannen en scherp kunnen inkopen. Op onze homepage klikt u rechts op ‘Aanmelden NK Badminton voor BBN leden’ (kan niet missen) waarna u zich kunt aanmelden voor een of meer van bovenstaande evenementen. Niet te lang wachten svp.
 
Tot ziens tijdens het NK in Almere! Heeft u nog vragen, dan kunt u me bereiken op 06-5123 9590 of via voorzitter@b-b-n.nl
 
Met sportieve groet,
 
Joost van Klink
Voorzitter Badminton Business Netwerk

« Terug